Γεννημένος το 1976 στην Αθήνα έχει πραγματοποιήσει σπουδές πάνω στον τυπογραφικό σχεδιασμό και την οπτική επικοινωνία στο Ιnstituto Europeo di Design του Μιλάνο. Μαζί με τον Creative Art Director Δημήτρη Κολιαδήμα, διατηρούν το προσωπικό τους γραφείο υπό τον διακριτικό τίτλο "designersunited.gr" στην Θεσσαλονίκη  έχοντας σημαντικές συνεργασίες και διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Creative Art Director και έχει επιμεληθεί την οπτική ταυτότητα μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων όπως την "1η Μπιεννάλε Θεσσαλονίκης 2007" το 47ο Φεστιβάλ κινηματογράφου, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ Final Four 2007 ATHNES, την καλλιτεχνική επιμέλεια του περιοδικού "Ε" της Ελευθεροτυπίας, την προβολή των δράσεων και τον σχεδιασμό εκδόσεων του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης κ.α.

Από το 2005 συνεργάζεται με τον Δημήτρη Κολιαδήμα designersunited.gr (ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζεται το έργο της συνεργασίας τους))· στο ενεργητικό τους συγκαταλέγονται βραβεία και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, σεμινάρια και συνέδρια στη Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε πολιτιστικά project αλλά και σε project μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συμμετοχή σε επιτροπές αξιολόγησης γραφιστικών εργασιών, παρουσιάσεις του έργου τους και συνεντεύξεις σε περιοδικές εκδόσεις και βιβλία με κυκλοφορία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διδάσκει τυπογραφία και οπτική επικοινωνία στους μεταπτυχιακούς σπουδαστές του Ακαδημαϊκού ομίλου ΑΚΤΟ τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Τμήμα Μουσειολογίας του Α.Π.Θ. με υπεύθυνο καθηγητή την Μουσειολόγο Κα. Ματούλα Σκαλτσά.

|